Vytápění bytu - elektrika vs plyn

Reklama
MC Martina Chalupová @martina.chalupova před 7 roky22.08.2016 16:08:00
Vytápění bytu - elektrika vs plyn

Dobrý den,
chtěla bych poprosit o radu..řešíme vytápění bytu 80m2. Jedná se o starý dům na Vinohradech z 20let (silné zdi, ze všech stran sousedící s vytápěnými byty). Letos jsme dělali kompletní rekonstrukci bytu - nové radiátory Radic vč vedení v Cu trubkách s izolací ve zdi, elektrika atd. Předpokládali sme, že plynový kotel (je zároveň určený i pro ohřev vody) a spalinové cesty jsou ok. Předchozí majitelé měnili před cca 5 lety. Bohužel nám v létě párkrát zahlásil hlásič CO.
Zvažujeme zda vyměnit plynový kotel a nechat nově vyvložkovat komín (15-20m) nebo si pořídit elektrický kotel (v bytě je příprava na trojfáz.proud ale musel by se přivést po chodbě k bytu, předělat pojistná skříň + navýšit jistič z 1x25A)

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.