Barva ploché plechové střechy

Rubriky:

Reklama
JK Jakub Kuba @jakub.kuba před 7 roky25.08.2016 07:30:00
Barva ploché plechové střechy

Dobrý den,

mám dotaz - u našeho domu máme plechovou střechu, s jen malým sklonem.
Nyní dostal dům novou fasádu a bude se natírat střecha, zatím je šedá, ale líbí se nám antracit-černá, ale mám lehce obavu, aby nebylo v domě nesnesitelně.

Je to stavěno takto:
Střecha . trámy - kompletně podbyté prkny - pak je půda (vysoká je v nejnižším místě cca 40cm, v nejvyšším max. 200cm), pak je klasický strop (část dřevený, část rákosový) a pod tímto stropem je namontován po celém patře sádrokarton, který je již v bytě jako klasický strop.

Letos, i když nebylo moc parno, ale když bylo, tak je v domě příjemně a ani při největších vedrech co byly někde v červnu-začátkem července, jsme se nedostali v bytě na více než 25°C.

Myslíte, ž ebude rozdíl černá oproti šedé nějaký výrazný a pokud ano, stačí to, že máme vlastně podbití - půdu - strop a pak ještě sádrokarton ?

Děkuji předem za rady.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.