závada vodoměru ?

Reklama
JH Jakoubek Hora @jakoubek.hora před 7 roky02.09.2016 18:19:00
závada vodoměru ?

Po obdržení ročního rozúčtování nájemník nutí pronajímatele provést kontrolu údajně vadného vodoměru. Nájemník uvádí, že i při uzavření všech vodovodních baterií, přívodu do pračky a na WC splachovač se vodoměr "točí" a načítá spotřebu vody. Zastaví se až po uzavření uzávěru před vodoměrem. Já tvrdím, že by se únik vody musel projevit u nájemníka o patro níže. To však nebylo zaznamenáno. Pokud pominu nájemníkem úmyslné propojení potrubí teplé a studené vody, které by se takto mohlo projevit, tak připouštím, že jedinou závadou může být vadná vodovodní baterie, která vadně propojuje teplou a studenou vodu i když je pákou či kohoutky zavřená. Nikdy jsem se jako projektant TZB a technický dozor na stavbách za svých 35 let praxe s tímto nesetkal. Má někdo jinou zkušenost? Díky.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

10 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.