Výměna starého elektrokotle za nový elektrokotel

Reklama
JV Janek Vácha @janek.vacha před 7 roky15.11.2016 23:50:00
Výměna starého elektrokotle za nový elektrokotel

Dobrý den,


chci se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost s výměnou elektrokotle ruční výroby ze začátku 90 let za moderní elektrokotel. Chápu, že bez konkrétních parametrů se špatně radí, ale přesto. Dá se očekávat, že klesnou náklady na vytápění? Vždy se říkalo, že elektrokotle pracují s vysokou účinností, proto nedokáži odhadnout, jestli bych touto výměnou něco (kolik) ušetřil. Pokud toto někdo vyzkoušel, prosím o kontrétní příklady. Vytápíme RD o velikosti mírně pod 200m2. V domě jsem provedl zateplení stropu ve sklepě a podlahy na půdě a toto přineslo snížení roční spotřeby na cca 18 000kWh. Sololitové desky na podhledy ještě mám, kdyby někdo potřeboval, tak mi napište do soukromé zprávy na wacha at centrum.cz. Děkuji a přeji hezký večer.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.