pravo majitele pozemku

Reklama
Tkim Žák @tkim.zak před 7 roky17.11.2016 13:15:00
pravo majitele pozemku

Zdedil jsem zahradu, kde se nalézají dva velké stromy a mezi nima zvonička. Prekazi me to ve stavbě. Na obci jsem zadal o svolení přesunout zvoničku na kraj pozemku a stromy pokácet. Vyjádření od obce je takové, ze zvonička se posune na kraj meho pozemku, kde jim cast pozemku cca 50 metrů ctverecnich prodam za hubicku. Velikost pozemku je nutná kvůli napájení z el. Sloupu, který se dosud také nachazi na mem pozemku. Sousedům chci vyjit vstrict, tak Souhlasím s umístěním v onom rohu. A za pokácené stromy musim vysadit take náhradu.
Obec tvrdí, ze to chci já, tak musim se take na vsem finančně podílet. Přesun zvoničky a její oprava - je v havarijním stavu. Vyměření geodety, smlouva, pokácení...
Mam vubec na něco právo?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.