RD - jaké povinné papíry a jak často

Reklama
PT Petr Toman @petr.toman883 před 7 roky18.11.2016 09:54:00
RD - jaké povinné papíry a jak často

Jsem majitelem RD. Léta jsem si žil spokojeně, staral jsem se o svůj domek a technologie v něm a vše bylo OK. V posledních letech přibývají lobistické skupiny, které si do zákonů prosazují různé povinné revize a kontroly a tím si zajišťují příjmy za práci, o jejíž smysluplnosti nelze než pochybovat. U řady z těchto povinných lejster jsou i sankce. Pokoušel jsem se najít seznam výpalného, které musím aktuálně platit, ale nepodařilo se. Podotýkám, že na domě je malá FVE, ale sídlo firmy je jinde a žádná jiná firma ani fyzická osoba podnikatel v mém domě sídlo nemá.

Vnímám to ve dvou rovinách. Jedna jsou povinnosti vyplývající z nějakého zákona (včetně sankce) a druhá je chování pojišťovny, pokud se něco stane.

Předpokládám, že toto fórum čte řada odborníků ve stavebnictví, které mají platné zákony ČR v malíčku a jsou schopni takový seznam sepsat. Jedná se mi zejména o první rovinu povinností, abych byl schopen posbírat všechny nesmyslná lejstra a vyhnul se sankcím.

Všem moc díky za odpověď.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.