Izolace stropu nad koupelnami

Rubriky:

Reklama
Pavel Řepka @pavel.repka před 7 roky21.11.2016 19:48:00
Izolace stropu nad koupelnami

Dobrý den,
budu rekonstuovat starý dům který jsme před časem koupili. Jedna z věcí které projdou velkou rekonstrukcí jsou koupelny (jedna stávající, jedna nová vznikne). Část domu kde jsou koupelny mají klenbové stropy které bych chtěl v koupelnách zachovat. Nad klenbami je nějaký struskový násyp (cca 20cm), poté vzduchová mezera 30-100cm a dřevěné trámy, dřevěný záklop a střešní krytina z asfaltových pásů. Jedná se o dvouplášťovou pultovou střechu se sklonem kolem 4°. Střecha se bude dělat nová, dřevo je shnilé a prolezlé nějakýma breberkama, dlouho do ní pomalu zatékalo, vlhlo to atd... Nově by měla na strusku přibýt fólie plnící funkci parozábrany a na ní 30cm vaty. I přesto bych rád strop koupelen vylepil/natřel něčím co bude fungovat jako parozábrana a většinu vlhkosti udržet už v koupelnách kterým jsem udělal dodatečné ventilace. Otázka je jak parotěsně ošetřit klenby? Druhá otázka, má smysl snažit se dostat parozábranu ve střeše ještě pod struskový násyp? (bylo by to asi docela dost práce přeházet takové množství (cca 90m2). Děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.