Jsou kamna zapojeny spravne?

Rubriky:

Reklama
TT Tomas Tomas @tomas.tomas178 před 7 roky26.11.2016 23:24:00
Jsou kamna zapojeny spravne?

Dobry den

Chtel bych Vas poprosit. Mame kamna H+S katana s vymenikem (grand max) a hrozne bojuji se zpateckou. Nedokazu na ctyrcestaku najit spravnou polohu aby zpatecka byla permanentne tepla. Pokud je zpatecka do kamen cca na 60 tak se zase kamna pretapi a na vystupu z kamen jsem na cca 90, a neni problem vic, ale za ventilem je teplota mnohem nizsi , ze radiatory jsou vlahe. Problem je tedy ten, ze abych docilil spravne teploty na zpatecce, skoro netopim do radiatoru.Zajima mne tedy zda to je normalni stav a ctyrcestny ventil bez serva je k prdu, nebo je chyba nekde jinde. Nicmene pokud potrebuje servo, tak v mem pripade by tocilo asi nonstop.

Tento problem resim z duvodu dehtovani vymeniku a nasledneho ucpavani kourovodu.Na vymeniku se delai bordel a na ten se lepi dalsi a dalsi bordel.Min jednou tydne musim cistit kourovod a vymenik.. Pro redstavu mam za tyden ze150 klidne 80-100mm kourovod. Davam to za vinu tomu vymeniku...

Predem diky..

(na fotce chybi na vystupu z kamen teplomer a jimka na termostat)

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

21 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.