Vytápění koupelny a ložnice

Reklama
JP Jan Pilný @jan.pilny333 před 7 roky05.12.2016 14:23:00
Vytápění koupelny a ložnice

Zdravím, potřeboval bych poradit s vytápěním koupelny a ložnice.

Koupelna: jedná se o místnost 240x150cm, která je umístěna v rohu chaty,tloušťka zdi je cca 30cm + zatepleno skelnou vatou (cca 5cm) z venku. Pod koupelnou je nezateplená podlaha a sklep, kde je zima. Koukal jsem na koupelnové žebříky, napojení na vodu není možné takže jen elektřina, výhoda je že se na nich dají i sušit věci, cena však kolem 2200 nejlevnější co jsem viděl. Pořeboval bych tedy poradit zda jít do el. žebříku a jaký výkon pořídit, když jsem vytápěl konvektorem 1000kW tak bylo za chvilku vytopeno a vedro, teplo však rychle utíká.

Dále místnost v 2. patře o rozloze 500x400cm, tloušťka stěny do výšky cca půl metru 30cm a zbytek místnosti až ke stropu 20cm, zvenku skelná vata tloušťka 5cm a obloženo dřevem. Jak výkonný konvektor pořídit, případně nějaká doporučení co by měl konvektor mít?

Dole je vytápěno akumulačnímy kamny a je možné dotopit v krbu, rozvody do místností napojeny nejsou a napojovat nebudu.

Předem Díky.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.