Termostat ABB Tango ABB 3292U-A00003 zapojení ?

Reklama
RD Roman Dostál @roman.dostal824 před 7 roky11.12.2016 16:19:00
Termostat ABB Tango ABB 3292U-A00003 zapojení ?

Dobrý den, potřeboval bych se ujistit zdali tato možnost zapojení je reálná a funkční. Děkuji předem za odpověď :)

Mám bohužel starý kotel Dakon Unical, kde je od prvovýroby čokoláda, kde je spínaná jen fáze 230V na ohřev TUV prostě když se tyto dva dráty spojí v čokoládě, tak kotel topí. Proto mám ještě starý manuální termostat, který nevyžaduje externí napájení a prostě když je potřeba dle nastavené teploty topit, tak tuto fázi taženou v uvozovkách dvoulinkou sepne REGO. Teď mám na cestě nový termostat od ABB 3292U-A00003. Svorky L N napájení chápu, dále jsou svorky pod napájením říká se jim zátěž. Princip zátěže chápu v dalších schématech vysvětleno, ale jde tento termostat nastavit tak, aby svorky zátěže se chovali jen jako výstup z relátka a spínal mi tu fázi, co mám dotaženou od kotle z čokolády ? Za normálka zátěž je L a N, ale potřeboval bych to dát do řežimu na těchto svorkách, aby prostě jen sepl a odepl vodiče, co posílám z kotle konkrétně z té čokolády...

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

11 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.