Atmos DC25GS nesplynuje.

Reklama
EH Evzen Hurka @evzen.hurka před 7 roky02.01.2017 15:43:00
Atmos DC25GS nesplynuje.

Zdravim vyskytol sa mi problem s kotlom Atmos DC25GS. Problem je ze pomaly behom jedneho tyzdna prestal splynovat. Ked rozkurim nalozim a zavrem roztapeci zaklopku a odtahovy ventilator bezi tak kotol bezchybne splynuje tak ako ma. Spaliny 150 stupnov a teplota vody pekne stupa. Akonahle dosiahne kotol 83 stupnov tak sa vypne odtahovy ventilator a potom to nastane. Splynovanie postupne slabne az uplne utichne a teplota vody klesa a takisto klesa aj teplota spalin. Akonahle manualne zapnem ventilator tak zacne pekne splynovat. Ked sa vypne tak opet splynovanie prestane. Vycistil som kotol, vybral keramicke vlozky zospodu, vymietol popol, vycistil spalinovy kanal zozadu, vycistil kominovu ruru aj ventilator. No nepomohlo. Regulacnu klapku vzduchu som od zlosti otvoril natvrdo naplno. Pomer prim a sek vzduchu mam nastaveny doraz + 8mm. Fakt uz neviem kde moze byt chyba. Jedine uz len vycistit komin, ale nieje este nejako extremne zaneseny. Komin mam vysoky 8m priemeru 20cm, kruhovy prierez. Este ma napadlo ze ci nahodou nemoze byt nejako pripchaty privod vzduchu. Ale neviem ako to vycistit lebo cez ten maly kontrolny otvor vycistim tak prd. Neviete niekto nahodou co by to mohlo byt? Uz som z toho zufali. Dakujem za kazdu radu. Diki moc chlapi.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

13 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.