Minerální Vata a parotěs

Rubriky:

Reklama
AT Aleš Tvrdík @ales.tvrdik před 7 roky09.01.2017 04:42:00
Minerální Vata a parotěs

Lonský rok jsme zatpelovali celý dům pěnou - dif. otevřenou pěnou tl min. 30 cm, někde je i 50 - střecha byla nahoru orpavdu otevřená a rošt na SDK je o dost snížen, tak to nakropili víc.. Na profily na SDk přišel kvalitní ALu parotěs, ten se zaklipil SDK. Vzhledem k tomu že střecha byla šikmá, je tam šikmina která není vedena jako místnost, ale spíše sklad. leze se tam přes klasický vchod - dveře v SDK a je podél celé místnosti.. šla by napojit na místnost, ale ta zkosená část je k ničemu.. kde již pěnna není, takže jsem se rozhodl tam dát sám bez účasti firmy vatu. takže mam strop spodní místnosti, parotěs, vatu a dřevotřískové desky, aby se chodilo... V jednom místě - asi cca 20 cm od obvod zdi, kde nad tím kvůli šikmině není asi parotěs.. tam se opravdu nelze nějakak normálně dostat mi začíná černat bílá malba - černat nebo žloutnout.. přiřkl bych to kondenzaci nějaký par. Vypadá to jako že přesně na tom sdk je rosný bod,. poradíte co s tím, pokud nad to nejde ten parotěs a vata dát? A druhá věc, kus vedle mam to samé - ze spoda kotvy na sdk nad tím parotěs., ale dál již nic.. takže vidím na parotěs a vrcnhí stranu sdk bez vaty a v tom místě mi to ze spodu tohoto sdk kondenzuje úplně stejně.. Poradíte, co s tím?:/ Děkuji moc

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

28 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.