Plíseň v bytě, kde se netopilo

Reklama
MH Michal Horák @michal.horak766 před 7 roky11.01.2017 20:23:00
Plíseň v bytě, kde se netopilo

Dobrý den,
chtěl bych zkušené požádat o radu.
Chci si koupit byt, který je v klasickém domě v Praze ve staré zástavbě. Dům je z roku cca 1912 a je v něm 9 bytů. Dům je nezateplený a střecha není úplně v pořádku, ale měla by se opravovat. Nutné opravy se opravují. Tento byt je v posledním 5 patře. V bytě není topení, staré špaletové okno a plíseň na zdech viz obrázek. Je to horní rohový byt, ze dvou stran směrem do domu 3-tí strana je ven a čtvrtá cca z poloviny přečnívá vedlejší přilepený dům směrem ven).
Zajímá mě, zda-li je možné se plísně jednoduše zbavit když se v bytě začne topit, oškrábu ji a znovu vymaluji a jestli mám do takové koupě jít. Je plíseň z části způsobena tím, že je 1,5 zdi směrem ven z domu a tím pádem hodně ochlazována díky absenci topení uvnitř?
Tam kde je směrem ven je plíseň veliká a tam kde je to směrem do domu tak postupně ubývá, až není skoro žádná.


Předem děkuji za odborné rady
Michal

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

7 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.