Nastavení korekcí v Pid

Reklama
PV Pavlína Veberová @pavlina.veberova před 7 roky13.01.2017 00:10:00
Nastavení korekcí v Pid

Dobrý den, Prosím a kolik máte nastaven ventilátor já z 37% už jsem na 55% není to moc?Ze všech příspěvků mám nejpodobnější jak množství vytápěné plochy tak bez TUV ale nemám čtyřcesťák ale třícesťák,KOTEL NA 75C,vratku 65C,ale korekce se teprve učím mám ventilátor +16 to je max,ale to je na doporučení topenáře,když mi montoval regulaci+servo pohon a na podavači -18, v těchto mrazech mi bylo divné proč kotel nestíhá a tak jsem se tady dočetla což je logické přidávat postupně uhlí když chci teplo,že.Ten ventilátor %jsem seřizovala po 5%pak už ladím po procentu,aby nekouřil z komína, pravda že to přestalo kouřit,ale splodiny mám až do 300 v plném rozjetí kotle.Regulátor komínu mám a je při jízdě někdy až ve vodorovné poloze a vrátí se až když je kotel v útlumu.Můžete mi nějak poradit,co mám špatně a zda mohu jako vy dát korekce ventilárotu na 0 a hned nebo pozvolna,pan Vejmola v podrobném popisu radí hýbat vždy jen s jednou korekcí a postupně.Moc děkuji za jakoukoli odpověď.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.