Dakon FB2 Automat

Reklama
VA Vinař Antonín @vinar.antonin před 7 roky16.01.2017 14:41:00
Dakon FB2 Automat

Všem Dakoňákům!!!
Zaujala mě poznámka pana Klocperka " horak hori na kazde strane jinak a za tmel jsem uz snad utratil tolik penez,ze bych za to mohl mit uhli na ctvrt sezony", tento problém se snažím řešit již od instalace kotle v r. 2014, též reklamací u Dakonu- vyměnili komplet hořák (takže o problému asi vědí) nicméně aniž by provedli topnou zkoušku a odzkoušení, pochopitelně stav byl stejný jako před výměnou, následně jsem uplatnil další reklamaci u p. Menšíka - výsledek - neoprávněná reklamace, kotel prošel státní zkušebnou atd., !!! od dalších kroků jsem upustil - jít do sporu s gigantem typu Dakon asi nemá smysl. Kotel už je po záruce a trápím se s tím dodnes, pochopitelně to má za následek špatné spalování, snížení úcinnosti vyšší spotřebu a další Dokonce jsem zvažoval i koupi jiného hořáku Na fóru jsem to diskutoval i s častými účastníky p. Valentou a p. Matějkou. Dodnes se mi nepodařilo přes veškerou snahu najít způsob jak tento závažný nedostatek vyřešit. Překvapuje mě, že se o tomto problému píše pouze ojediněle - asi všem uhlí v retortě hoří ke spokojenosti a mají čas na řešení mnohdy zcela nepodstatných záležitostí a my jsme ojedinělý případ. Asi s tím nic neuděláme ale osobně bych byl rád kdyby se i ostatní majitelé tohoto zázraku techniky do kotle lépe podívali a zkontrolovali zda je splněno to co Dakon uvádí ve všech provozních a servisních příručkách "je potřeba zajistit aby palivo hořelo v celé poše hořáku" Pokud jste cokoliv v řešení toho závažného nedostatku podnikali prosím o zprávu - díky. Topím ale osobně mě mrzí, že jsem tento typ kotle koupil a náročně se značnými náklady instaloval.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.