Okna na hlavní ulici

Rubriky:

Reklama
JJ Jan Jarolím @jan.jarolim před 7 roky23.01.2017 12:52:00
Okna na hlavní ulici

Zdravím,
vybírám okna a to firmy TSH, Svět Oken, Mados, Okna EU, Vekra a další...
celkem 6 oken, balkonovky a k nim mini okénko.
Do ulice bych asi chtěl trojsklo. ZAtím se nám nejlépe jeví firmy TSH a Svět oken. V prvním patře máme okna 1x Mados, 1x balkonovky Mados-zl.dub, zbytek je eurojordan.Vše bílá/bílá akorát balkonovky zvenčí zlatej dub, dolní půlka je ve zdi a horní mezi trámy. Oba výrobci dodali myslím kvalitní výrobky, všecko funguje akorát zlatej dub se musí ladit, protože sluníčko je prevít a to udělá asi každý zlatý dub nebo zkrátka tmavý dveře.
Takže otec stavař zadal poptávky a teď jen vybíráme a srovnáváme profily a skla a značku....Jenže každý má své, ten má výztuhu 1,5-2mm-což je divné, nebo ten má 1,5 a ten zase 2mm, což je určtitě lepší.Kolega montoval okna a říkal, že na některých profilech byl vidět rozdíl jako prase mezi recyklovanou částí a normálním prvoplastem. to že se přidává recyklát zatím přiznali 2 oslovení a že to nařizuje EU, ano věřím. Že ten nabízí Geolan a ten zase Inoutic, Rehau, TSH má vlastní profil a známku česká kvalita... Fakt je to těžký něco vybrat.Ve finále se ceny na zakázku liší až o cca 18 tisíc a to jsou kombinace dvojsklo trojsklo nebo jen do ulice s lepšími DB vlastnostmi..
Ještě upřesním, že do ulice tj. tři okna jsem chtěl něco co má lepší vlastnosti jako i tepelně tak i zvukový.
Takže pár otázek:
má někdo zkušenosti s trojsklem? Jako výdrž systému tu tíhu, jestli se to nějak víc nenamáhá, kování a tak?
Má někdo zkušenosti se zmiňovanými firmami?
Děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.