Bude se v podlaze půdy kondenzovat voda ?

Rubriky:

Reklama
MD Miroslav Doležal @miroslav.dolezal před 7 roky25.01.2017 20:45:00
Bude se v podlaze půdy kondenzovat voda ?

Dobrý den

Dovoluji si poprosit o radu.
Mám zateplené podkroví. Půda nad podkrovím měla být původně klasická, s volně loženou vatou. Až později jsem se rozhodl, že cca 1/4 půdy předělám do podoby obytné. Je tam přístup přes sklápěcí schody z dětského pokoje. Zateplená půda má plochu cca 3x2 m, výška v hřebeni je 1.6 m. Větrání přes malé střešní okno Velux. Prostor se dá vytemperovat přes půdní vlez, případně je tam malý infrazářič.

Skladba stropu nad podkrovím (podlahy pod půdou) je následující: palubky na roštu, parozábrana, izolace mezi krokvema v síle 22 cm, parozábrana, deskový rošt (2.5 cm), podkladní "plsťové" (zelené) desky (0.7 cm), podlahové palubky (2 cm). Perforace parozábrany hřebíky (vruty) od stropu je minimální, perforace od podlahy půdy je větší. Teplota podkroví je kolem 19 stupňů, teplota půdy při zavřeném výlezu a při silným mrazech neklesla pod 7 stupňů.

Hrozí prosím v podlaze kondenzace? Nebylo by lepší parozábranu pod podlahou půdy vyjmout a nahradit třeba podstřešní, kontaktní folií?

Děkuji předem za Vaše názory.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

8 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.