Nátěr betonové podlahy, aby byl stíratelný

Reklama
LL Luboš L. @lubos.lubos089 před 7 roky10.02.2017 21:05:00
Nátěr betonové podlahy, aby byl stíratelný

Dobrý večer,

prosím znalé o radu. Živím se malou výrobou potravin a nyní rekonstruuji jakýsi svůj expediční skládek. Samozřejmě mám omezený rozpočet a tak uvažuji i o cenově výhodném, ale přitom kvalitním řešení.

Ve skladu potřebuji zvednout podlahu o 15 cm (80m2), sklad bude sloužit pro manipulaci s výrobky a bude zde umístěn chladící box. V tomto skladu budu jezdit s podvozky pod přepravky a s paleťákem, ale občas mi přijede i s VZV (asi tak do 1,5 - 2t, ale to jen opravdu zřídka). Řeším tedy právě tu podlahu, resp. její finální vrstvu.

Mám nabídku, že mi udělají za celkem přijatelné peníze (asi 200,-/m2 bez materiálu) beton strojově s tím, že výsledný efekt betonu je velice rovný a oproti ručnímu betonování takřka bezpórový (tím myslím tu drsnost betonu), ale i přesto není broušený, tedy jsou v něm menší póry (viděl jsem jeijich práci, myslím tak 1-2mm max). Litá průmyslová podlaha leštěná s vsypem (takové to "zrcadlo" co znám z velkých skladů) je pro mě příliš drahé (cca. 900,-/m2 bez DPH).

Nabízí se mi tedy otázka, zda je možné výsledný beton opatřit pro mé účely např. finálním nátěrem, aby byl zcela stíratelný mopem a bezprašný (kvůli hygieně) a přitom mechanicky odolný (vozíčky, sunutí přepravek, paleťák, příležitostně VZV do 2t).

Poradili byste mi, prosím, jaký nátěr zvolit?

Děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

8 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.