Rekonstrukce střechy, Zoufalost, vlhkost, Parozábrana

Rubriky:

Reklama
AB Aleš Burian @ales.burian před 7 roky10.02.2017 22:50:00
Rekonstrukce střechy, Zoufalost, vlhkost, Parozábrana

Dobrý den, jsem zoufalý, loni na podzim jsme rekonstruovali střechu na našem domě. Zachovali jsme staré trámy a položili pouze nové latě, folii a pálené tašky. Problém je s provedením položení fólie, kdy máme položenou tak, že je ukončena cca 1m pod hřebenáčem a poté je vedena nad latí až k hřebenáči. Nyní v zimě se začala srážet voda na trámech. Známý tvrdí, že to firma udělala špatně a tento způsob nemůže fungovat protože si akorát pouštím studený vzduch do půdy kde kondenzuje a sráží se zde voda, která poté stéká po trámech. Firma tvrdí, že až zateplím střechu nebude se už rosit, ale bojím se že si akorát budu pěstovat plíseň. Dále tvrdí, že je toto řešení kvůli větračkám, ale i ty jsou výše k hřebenáči. Nikde na internetu jsem nenašel toto řešení, jen odvětrávání v hřebenáči ale né toto. Opravdu to tak má být? A mám si pouštět studený vzduch do půdy tímto způsobem? Máte prosím někdo zkušenost? Přikládám fotografie a moc děkuji za pomoc.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

19 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.