Základy pod terasu

Rubriky:

Reklama
DJ David juřicka @david.juricka před 7 roky13.02.2017 06:38:00
Základy pod terasu

Dobrý den, potřebuji poradit ohledně dodatečně přistavované terasy k rodinnému , již zateplenému domu. Terasa bude ze 2 řad menšího ztraceného bednění, dovnitř udělaná deska , celková výška terasy bude 40 cm. Bohužel nemůžu jí kvůli podloží, které je zde opravdu kamenité (obrovské balvany) směrem dolů. Podařilo se mi sejmout ornici cca 15 cm, místo pod ztraceným bedněním jsem vysypal štěrkem kvůli vodě. Můj plán je udělat betonové lože na tento štěrk a na to následně položit bednění a zalít betonem, vnitřek poté vysypat štěrkem, kari sít a udělat cca 10 cm desku. Samozřejmě napíchat roxory do bednění a 1. a 2. řadu proložit vodorovnou výztuží. První řada bednění bude následně ještě obsypána zeminou, takže bude vidět pouze druhá řada. Rozměry terasy 4,5 x 2,8 m. Nebude tedy vadit, když vyloženě nebudu mít vylité pasy pod bednění? Mám takto udělaný 2,5 m betonový dvojschod před domem a mám ho již 3 roky a schody se vůbec nehýbou.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.