Systém ztraceného bednění EPS+heraklith

Rubriky:

Reklama
FN Filip Novák @filip.novak526 před 7 roky16.02.2017 09:23:00
Systém ztraceného bednění EPS+heraklith

Dobrý den,
plánuji stavbu domu a pravděpodobně půjdu do svépomocného řešení. Dlouho sleduji toto fórum a byl jsem víceméně rozhodnutý, že půjdu do nějakého cihlovzduchu s kontaktním zateplením. Procházel jsem si snad všechny ostatní možnosti. Dlouhou dobu mě lákal Velox resp Durisol, ale po přečtení zdejší kritiky mě přešla chuť. U systému čistě z polystyrenu mi zase vadilo, že bych měl v interiéru zeď polystyrénu. Před pár dny jsem ale narazil na variantu takového ztraceného bednění, kde vnitřní část byla ze štěpkocementové desky (asi heraklith) a vnější pak z polystyrenu. Spojovalo se plastovými sponami, tedy bez tepelných mostů. Rád bych se zeptal odborníků, zda má tento systém nějaké úskalí. Mnohokrát děkuji za radu.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

21 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.