Ramy oken vlhnou z venku

Rubriky:

Reklama
RV Roman Valihrach @roman.valihrach před 7 roky17.02.2017 06:55:00
Ramy oken vlhnou z venku

Dokaze nekdo poradit cim muze byt zpusobeno vlhnuti ramu drevenych oken z venku? Tento jev se projevuje prakticky na vsech oknech, na vsech svetovych stranach, na oknech malych, velkych, fixech i otviracich, oknech pod strechou i nezastresenych. Jedna se o novostavbu, nastehovali jsme se v prosinci a jevu jsem si poprve vsiml v lednu. V dome je nucene vetrani s rekuperaci, vlhkost uvnitr 50%. U vetsiny oken je tento jev v rohu, vetsinou dolnim, ale i hornim, nekde po delce horniho ramu, nekde po vysce postranniho ramu. Okna reklamujeme, ale vyrobce si nevi rady. Svadi to na rekuperaci, vzduchotechnik tvrdi ze rekuperace s timto jevem nema naprosto nic spolecneho. Budu vdecny za jakekoliv rady cim to muze byt zpusobeno a jak prokazat konstrukcni vadu nebo vadu osazeni vyrobci. Pokud neudelame vcasna opatreni, okna se znici. Prikladam foto. Dekuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

9 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.