Vnitřní zatepleni sádrokartonových stropů

Rubriky:

Reklama
OK Ondřej Kováč @ondrej.kovac před 7 roky19.02.2017 09:07:00
Vnitřní zatepleni sádrokartonových stropů

Dobrý den, pře dvěma lety jsme koupili novostavbu. Jeden z pokojů měl dle původního projektu sloužit jako hostinský pokoj s jen občasným užíváním. Místnost má převážně šikmý strop. Vloni jsme se rozhodli jej užívat jako jeden z dětských pokojů. Bohužel jsme ale narazili na skutečnost, že v zimě, a ta letošní je výživná, musíme pokoj vytápět takřka nepřetržitě, tepelná ztráta je obrovská. Jak jsem psal, pokoj neměl být využíván celoročně, izolace tomu tedy odpovídá. Vzhledem k tomu, že sádrokarton je již hotov, stejně tak i parozábrana, nedostaneme do sendviče silnější izolaci. Rozhodli jsme se tedy podbít strop palubkami s vymezením pro minerální izolaci o tloušťce 60 mm. Chci se zeptat, jak by měl vnitřní sendvič vypadat? Má cenu přidávat další fólie, odskok pro přirozené proudění vzduchu, atd.?
Díky moc za odpověď.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.