Akumulačná nádrž s vnoreným zásobníkom TUV

Rubriky:

Reklama
SR Stanislav Rogos @stanislav.rogos před 7 roky19.02.2017 23:48:00
Akumulačná nádrž s vnoreným zásobníkom TUV

Zdravím, chcem sa vám poďakovať za tieto diskusie, informácie v nich mi veľmi pomohli, kúrenár bol zo mňa nešťastný, ale urobil mi to dobre.

Chcem vás poprosiť o radu ohľadom napojenia TUV. Na ohrev mám vnorený zásobník, s cirkulačným vstupom, realizoval som aj tento rozvod. Otázka je, či je na tento vnorený zásobník potrebný nejaký poistný pretlakový ventil, otvorov je tam dostatok, ale v návode som sa k tomu nedopátral.

Z napísaneho, je zrejmé že si to idem zapojiť sám, tak mám ešte jednu prosbu, a prosím niekoho šikovného o schému zapojenia cirkulačného čerpadla. Teda kam spatné klapky, ventily ... Použiť idem aj zmiesavací ventil. Niečo som našiel aj v diskusiách, ale ak by bol niekto ochotný to nakresliť rukou a označiť tam čo je čo, veľmi by uľahčil mojej večnej neistote.

Za prípadnú pomoc ďakujem.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.