zateplení nepochozí půdy

Rubriky:

Reklama
HC Honza Cibulka @honza.cibulka před 7 roky20.02.2017 19:23:00
zateplení nepochozí půdy

Ahoj, chci se zeptat jak vyřešit zateplení nepochozí půdy. Místnost pod půdou je vytápěná, ale samotná půda vytápěná není. Neplánuji tento prostor nějak renovovat, jde mi jen o zateplení stropu, vlastně podlahy půdy. Když to vezmu od spodu stropu tak strop je tvořen z palubek, pak jsou vazníky široké cca 15-18cm(metr od sebe) a na vazníkách jsou položena prkna, na kterých je položená stará kousavá vata cca 7cm a na vatě jsou položena další prkna. Jde mi o to jestli mám novou minerální vatu jen rozložit až na horní stávající prkna nebo jestli mám všechny ty prkna vyházet a vložit vatu přímo na palubky mezi vazníky a také nevím kolik cm vaty a zda-li někam vložit parozábranu...Potřeboval bych poradit co a jak...děkuji za rady

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.