Doma teplo - podlaha studená

Rubriky:

Reklama
TL Tomas Luzar @tomas.luzar před 7 roky05.03.2017 18:59:00
Doma teplo - podlaha studená

Ahoj odbornici, mam doma teplovodni podlahovku. Plocha 110m2, kondenzacni kotel Junkers. Doma mam teplo, za rok zaplatim i s varenim 20k takze nejsem nespokojen. Na jare, kdyz je jako dnes nad nulou, treba tech 10 stupnu, podlaha je uplne studena. No je to asi logicke kdyz kotel skoro netopi, ale soused vedle to ma stejne a ma podlahu teplou. Ja mam citelne teplou podlahu jen kdyz je venku treba -5. Ale jak rikam, doma 23 a se spotrebiu jsem spokojeny. Dalsi vec kterou resim je ta, ze mam na opacne strane domu dva detske pokoje a v nich je v zime tak o stupen mene (pravda, jsou oba dispozicne ze dvou stran s venkovni stenou maji kazdy terasove dvere trojsklo). Jen spekuluju, jestli nemam ten kotel nejak spatne nastaveny nebo jestli neni problem, ze mi ta podlahovka jede jen na cerpadlo kotle. U rozdelovace cerpadlo nemam. Dik za postrehy

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.