minimální teplota vinylové podlahy

Rubriky:

Reklama
VA Vladimír Anděl @vladimir.andel947 před 7 roky07.03.2017 07:56:00
minimální teplota vinylové podlahy

Mám vinyilovou podlahu Floor forever Primero click a v některých místech se mi začaly tvořit spáry. V domě se zatím nebydlí. Celou zimu jsem tam topil tepelným čerpadlem voda-voda, to jsem teď musel odstavit kvůli zanešenému výměníku. Prohloubení studny, kde je čistší voda a čištění výměníku TČ nechávám na léto a zatím topím v krbových kamnech, jen pokud tam chodíme dělat.
Podlahář přišel, změřil teploty podlahy a řekl, že 15 st. v místnosti a 12 st. teplota podlahy je málo, že teplota podlahy nesmí klesnout pod 19 stupňů. V technickém listu jsem ale nic takového nenašel. Zajímalo by mě, jestli je jeho tvrzení něčím podložené a pokud ano, pak taková podlaha není vhodná pro topení v krbových kamnech (a nakonec pro žádný způsob vytápění kde může dojít k výpadku)? Pak mi to měl ale oznámit ještě před zakoupením podlahy.
Domnívám se, že k problému došlo jinak. Firma přivezla dvě výrobní šarže a podlahu skládali tak, že je míchali dohromady. Když jsem je upozornil, že jsou odstíny úplně jiné, vyndávali desky z prostředka podlahy, nerozebírali podlahu od kraje. Nemohli při tom na deskách poškodit zámky? Podlahář samosřejmě tvrdí, že to na to nemá vliv. Nebo nemůže to být výrobní vada materiálu? Mezery se tvoří jen na několika málo místech a jen u jedné šarže podlahy.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.