Rekonstrukce podlahy v patře

Reklama
MN Milan Niemczyk @milan.niemczyk před 7 roky08.03.2017 16:23:00
Rekonstrukce podlahy v patře

Chtel jsem se zeptat zda mate nekdo zkušenosti s Ekostyrenem na podlahy. Delam rekonstrukci podlahy v prvnim patře. Je to starsi dum, kde je tramova podlaha, a na ni jsou nabite desky. Predtim tam jeste byla nasypana skvara a na ni drevena podlaha kterou jsem uz vyhazel.
Vzhledem k tomu ze to je barak asi z 50tych let, tramy se pod zatizenim prohybaji tak jsem se rozhodl nad ni udelat zelezobetonovou konstrukci. Nad ty tramy a desky jsem do obvodovych zdi do roviny zasekal I profil o vysce 10 cm, uprostred to mam v planu spojit hrebinkem a vyplnit kari sitem. Timto jsem to krasne vyrovnal a potrebuju to necim zalit. Diky nerovnostem puvodni podlahy je misty pod icky i 6 cm prostoru, tzn 16 cm celkove. Prakticky to chci cele zpevnit tak, aby to bylo nosne a co nejmene se to prohybalo přičemž chcu co nejmin zatizit zu podlahu podtim.
Jste schopni mi poradit zda muzu v nejakem pomeru pridat do betonu Ekostyren a jakym zpusobem to vylit?
Potřebuju aby to bylo po chuzi, protoze jeste driv nez na tom bude konecna vrstva podlahy se po tom bude chodit a delat omitky. Dik za rady :)

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.