trable kotel protherm ray 6k

Milan Šles @nalim před 7 roky14.03.2017 20:59:00
trable kotel protherm ray 6k

Dobrý den, dne 24.2.2017 jsem nechal topenáře nainstalovat kotel protherm ray 6k. 27.8.2017 mi kotel zapojil elektrikář a druhý den přijel servisní technik prothermu kvůli spuštění kotle a potvrzení zárunčího listu. Kotel spustil, změnil nastavení doběhu čerpadla, a maximální teplotu OV na 60 st. Kotel ukazoval tlak 1.8 bar. Doporučil mi instalaci nějakého bezpečnosntního termostatu. Záručák mi však nepotvrdil kvůli tomu, že nemám revizi elektroinstalace (jedná se o novostavbu a kotel jsem instaloval jen kvůli topné zkoušce - anhydrit a následné pokládce podlah). Všechno prý funguje a záručák mi potvrdí po dodání revize. Kotel jsem spustil v pondělí 6.3.2017 a nastavil teplotu OV na 25 st., další den na 35 st., další den na 45 st. (dle technologického návodu firmy realizující anhydrit). Problém je, že teplota vody nepřekročí 35 st. Tlak v systému dle kotle 2.2 bar. Žádná chyba se nehlásí. Kotel topí, ale jen OV 35 st. Podotýkám, že žádné termostaty nebo regulaci nemám. Můžete mi, prosím, poradit? Nebo mám raději kotel vypnout a v pondělí volat technika?

akt: dne 13.3.2017 topenáři upustili tlak a v systému je při 30°C 1,4 bar
akt: dne 14.3.2017 byl u mně technik, rady si nevěděl, volal i do prothermu a ti si taky neví rady:-(

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

102 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.