jak zabránit vzlínání vlhkosti z podlahy do stěn

Reklama
MM Michaela Martínková @michaela.martinkova před 7 roky15.03.2017 10:34:00
jak zabránit vzlínání vlhkosti z podlahy do stěn

Dobrý den,
s manželem plánujeme rekonstrukci v našem domě, dům je víc jak 100 let starý, má jen mělké kamenné základy a nosné zdi jsou z vepřovice šíře 60 a 45cm. V jednom pokoji máme dřevěnou podlahu, ale do nové místnosti bychom rádi aby tam byla stabilnější podlaha tedy beton a na to pravděpodobně plovoučka. Řešíme teď to, jakým způsobem udělat izolaci tak, aby vlhkost po uzavření podlahy betonem nešla do stěn, prosím rady tipu podřezání domu si nechte, z finančních důvodů to nejde. Někdo radí vyvést drenážní trubky do kanalizace, jiný vyvést je do komínu na jedné straně a ven z domu pod úrovní podlahy na druhé aby vznikl komínový efekt, v obou případech mám strach, že si spíš vlhkost domů přivedeme, než že bychom se jí zbavili. Budeme rádi za jakékoliv rady

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.