dotaz

PK petr kysela @petr.kysela374 před 7 roky17.03.2017 18:12:00
dotaz



Vážení diskutující, portál TZB-info si velice váží vašeho zájmu podělit se o své názory a zkušenosti nebo poskytnout doplňující informace k článku zveřejněnému na portálu. Dovolujeme si Vás ale upozornit, že vstup do diskuse je určen výhradně pro ty, kteří jsou ochotni dobrovolně dodržovat "PRAVIDLA DISKUSÍ". Při přispívání do diskusí mějte prosím na paměti, že i na internetu platí nejen zákony, ale také etická pravidla slušného chování. Každý diskutující je dle pravidel mimo jiné povinen uvést pravdivě své celé jméno, nesmí v textu používat urážky, osobní napadání, pomluvy a vulgarismy. Zadávat se smí příspěvky výhradně k danému tématu. Portál TZB-info nenese žádnou odpovědnost za obsah příspěvků zadaných čtenáři. Veškerá odpovědnost za obsah příspěvků i za případné způsobené škody je výhradně na zadavateli příspěvku. Redakce si vyhrazuje právo příspěvky odstraňovat bez udání důvodu. redakce portálu TZB-info Zdroj: https://forum.tzb-info.cz/t.py?t=11&…





Proč je neustále mazán příspěvek, ktewrý tady konečně na plnou hubu ukazuje jaký je stabil energy o který ve článku jde parchant? nerozumím postupu administrátora.....díky za vysvětlení.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.