zásobování domu vodou z vrtané studny

Reklama
MK Milica Kopečková @milica.kopeckova před 7 roky19.03.2017 16:08:00
zásobování domu vodou z vrtané studny

Dobrý den.

S manželem rekonstruujeme starý rodinný dům a s ohledem na možnosti v dané lokalitě byla zvolena pro zásobování domácnosti jako zdroj pitné vody vrtaná studna. Dle projektu by se studna měla nacházet cca. 35 m od domu, od místa předpokládaného vrtu do technické místnosti v objektu je natažené potrubí a kabeláž pro čerpadlo. Celková denní potřeba vody je v projektu stanovena na 392l/den, max. denní potřeba na 588 l/den, hloubka vrtu 30 m, vnitřní průměr 250 mm-3m, 225 mm-9m a 185 mm-18m.

Potřebujeme poradit, na co si dávat pozor při výběru čerpadla a jakým způsobem se řeší dovybavení v technické místnosti - zařízení na ustálení tlaku, řídící jednotky čerpadla, tlakové snímače. Bohužel realizační firmy řeší pouze část vrtu a nikdo nedokáže/nemá zájem poradit komplexně.

Předem děkuji za rady a zkušenosti

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.