Plynový sporák PB - vynechávání plamene

Rubriky:

Reklama
JS Jirka Somr @jirka.somr před 7 roky22.03.2017 19:54:00
Plynový sporák PB - vynechávání plamene

Zdravím,

prosím Vás o malou radu či zkušenost, než zavolám odborníka. Reč bude o kombinovaném sporáku na PB, značky Indesit, cca 8 let starý.
Sporák normálně fungoval (hořel), před 3 dny mi došel plyn, sporák nebyl 2 dny v provozu, vyměnil jsem PB bombu a od té doby po zapálení všechny hořáky špatně hoří, vynechává plamen na půlce hořáku a je cítit štiplavý zápach. Hořáky začnou hořet normálně, až po několika minutách co se ohřejou. Po té i po znovu zapálení to vypadá v pořádku, do té doby než opět vychladnou. Barva plamene je normální - modrá, jen u největšího hořáku při snížení plamene na minimum, plamen téměř zezelená.
Nejdřív jsem to přisuzoval špatné směsi v PB bombě, dodavatel (FLAGA) mi ji bez problémů vyměnil. Po připojení nové lahve se nic nezměnilo. Pak mě napadl ještě regulátor tlaku, ten jsem taky vyměnil, ale výsledek je stále stejný.

Nesetkal jste se s tím někdo z Vás?

Mockrát Vám Dík
Jirka

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

12 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.