Sanitární čerpadlo v panelovém domě

VS Veronika Svobodová @veronika.svobodova před 7 roky22.03.2017 23:24:00
Sanitární čerpadlo v panelovém domě

Hezký den,

chtěla bych se poradit ohledně užití sanitárního čerpadla v panelovém domě. Máte s tím někdo prosím zkušenost? Rádi bychom propojili kuchyni s obývacím pokojem, ale stávající dispozice a rozvody to neumožňují bez výrazných zásahů, kterým bychom se rádi vyhnuli. Proto uvažujeme o využití sanitárního čerpadla, našim požadavkům by asi nejvíc odpovídat Sanibroy Sanispeed Silence. A teď ta komplikace: máme už hotové i podhledy, neradi bychom odpad vedli jimi - čerpali způsobem, který výrobce doporučuje - tedy nejdříve vodu přečerpat do výšky a potom s 1% spádem vést horizontálně. My bychom rádi odpadní rouru z čerpadla hned "srazili k zemi" a vedli podlahou bez sklonu 6 metrůa poté v závěru vodu vyčerpali do výše cca 10 cm do stoupačky. Myslíte, že je toto řešení možné?

Děkuji a přeji všem pohodový večer

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.