OSB podlaha

Reklama
TS Tomáš Stach @tomas.stach před 7 roky28.03.2017 06:15:00
OSB podlaha

Dobrý den,
máte někdo zkušenosti s lehkou plovoucí podlahou a nemyslím teď pouze teoretický návrh, ale opravdovou zkušenost se zabudováním a užíváním?
Dělám lehkou plovoucí podlahu v podsklepeném bytě, kde byl strop tvořen dřevenou podlahou s polštářema ve stavebni suti.
Dřevo je pryč a část zásypu, podlahu chci vyrovnat liaporen 3 - 6 cm pak 10 cm EPS 150 Grafitový (šedý) a na to křížem 2 x OSB desky 15 mm slepit a spojit sponami.
V diskzích jsem se dočetl, že se může časem polystyren, v místech kde se nejvíce chodí, prošlapat a celá podlaha se pak houpe.
Je to vůbec možné? Neměl bych raději OSB desky udělat 2x18mm? Budu dělat tyto podlahy v celém bytě a není po malá investice, proto bych nerad udělal chybu.
Máte někdo zkušenosti s tímto typem podlahy i po víceletém používání.
Děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.