Dakon Dua 24CK

Rubriky:

Reklama
MK michal kalas @michal.kalas před 7 roky16.04.2017 19:09:00
Dakon Dua 24CK

Dobry den,mam kotel dua 24 ck a pred par dny jsem zacal citit spalene saze.Rozebral jsem kotel a vycistil vymenikove zebra ktere byly zanesene sazema,ocistil jsem taktez horaky a vubec vsechno co bylo potreba,zkontroloval sitko privodu vody,membranu.Po zkompletovani se kotel odmita nastertovat,respektive rozjede se cerpadlo,pote se zozjede dalsi zvuk(nevim presne co) a cca 5 vterin se jiskri.(vse se deje jako obvykle kdyz kotel najizdel.)Pote kotel prepne do poruchy.proste nepusti plyn do horaku coz je zrejme nasledek nizkeho tlaku vody.Pokud pustim teplou vodu,z kohoutku netece taky nic.Do momentu rozebrani fungoval.Je vikend takze servisaka budu volat az v utery.Je neco co muzu jeste vyzkouset abych to rozjel?Dekuji za odpoved.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.