Betonová podlaha/dlažba/podlahové topení

Reklama
MS Markéta Seltenreichová @marketa.seltenreichova před 7 roky18.04.2017 16:22:00
Betonová podlaha/dlažba/podlahové topení

Zdravím,
hledám všude možně na internetu, ale informace se jednak docela dost různí a taky nedokážu sehnat odpověď na můj konkrétní problém.
Máme dva týdny vylitý anhydrit. V technické místnosti budeme mít beton, který bude zalit tento týden. Jedná se o zhruba 4 m2, začíná zde podlahové topení a je tu jeden okruh topení udělaný. V této místnosti bude umístěno i tepelné čerpadlo. Mluvila jsem s podlahářem, kdy můžeme pokládat dlažbu a tím pádem instalovat TČ a začít podlahu protápět. Odpověď byla, že týden po zalití betonu dát dlažbu, tím pádem to vychází, že první květnový týden bychom mohli začít topit. Jenže, někde píšou, že se to u betonu nesmí, jiní zase, že to nevadí. Otázka je, jestli by to na tak malé ploše vadilo, kdybychom topit opravdu začali... Jak máme postupovat? Děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

5 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.