Betonáž věnce a následné špatné klimatické podmínky

Rubriky:

Reklama
JN Jakub Němec @jakub.nemec626 před 7 roky19.04.2017 19:50:00
Betonáž věnce a následné špatné klimatické podmínky

Dobrý den,

v pátek 14.4.2017 jsme vybetonovali věnec v úrovni spirolového stropu - Rozměr cca 35x25. Věnec byl zateplen 8cm extrudovaného polistyrenu - z boku. SPáry mezi panely jsme prolili v sobotu 15.4.2017.

Už vím že jsem to neměl betonovat. Míchali jsme ručně - 350 Kg cementu na 1m3 + písek a štěrk 8mm-16mm. SPáry bez štěrku. V pondělí se mírně u nás ochladilo (cca 8 stupňů). V úterý bylo přes den již jen kolem tří stupňů a z úterka na dnešek bylo dokonce lehce pod nulou.

Můžete mi někdo prosím říct jak moc veliký je to průšvih - že jsem měl odložit betonáž už vím, ale co když už se stalo? Druhý týden v květnu se má zakládat na věnec zdivo... . Mám založení odložit a čekat co udělá beton? Jak dlouho? Díky.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.