Hurdiskový strop + parkety - výměna vrchního betonu

Reklama
PZ Petr Zelený @petr.zeleny700 před 7 roky27.04.2017 22:45:00
Hurdiskový strop + parkety - výměna vrchního betonu

Dobrý den,

rád bych požádal o radu v následující situaci. Rekonstruuji dům z padesátých let. Ve dvou podsklepených místnostech je hurdisková podlaha/strop (pod ní je sklep) . Na hurdiskách je vrstva škváry a beton (na něm zbyl gumoasfalt po vytrhání parket). Problém je v tom, že do finální výšky podlahy zbývá v jedné mistnosti 20mm a v druhé je beton křivý a zbývá od 50 mm do 25 mm. Poradí někdo s řešení této situace?

Zatím uvažují o:
a) Napenetrovat gumoasfalt pískovou penetrací a výšku vyrovnat nivelačkou, nebo nějakým pytlovaným betonem (vychází to poměrně draho především v tloušťce 50mm).

b) Vybourat stávající vrchní beton, odebrat pár cm škváry, doplnit polystyrenem a nechat udělat nový beton do správné výšky. Tato varianta mi přijde rozumnější, ale nevím jestli ta škvára nebude dělat problémy?

Předem děkuji za rady.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.