Skladba izolace podlahy

Rubriky:

Reklama
SG SD Gotrek @sd.gotrek před 7 roky11.05.2017 17:51:00
Skladba izolace podlahy

Dobrý den, rád bych Vás požádal o radu.
V rámci oprav a úprav objektu bývalých stájí potřebujeme vyřešit funkční skladbu izolace pro podlahu půdního prostoru. Situaci zhruba zachycuje přiložený obrázek. Budova je z kombinovaného zdiva, neizolovaná. Nadezdívka na půdě je cihlová. Krov je nový s nadkrokevní izolací (jeho výměna byla nutná z důvodu havarijního stavu a nadkrokevka se udělala jako příprava na budoucí využití). Strop tvoří klenby s plných cihel zaklenuté do kolejnic. Plánujeme rošt křížem ze dvou vrstev trámů, kterým se dostaneme nad úroveň vazných trámů. Pochozí vrstva bude z 3-vrstvých lepených masivních desek. Přízemí slouží jako skladovací prostory, garáž a dílna. Prostory v podkroví budou k občasnému využívání - prostor pro ubytování větších návštěv a ateliér. Vzhledem k tomu se nedá s jistotu říct, co bude a co nebude vytápěno. Může vzniknout situace, že se bude topit pouze v přízemní dílně, ale i naopak, pouze v podkroví. Potřeboval bych tedy poradit jak ve skladbě umístit izolaci a případné parozábrany. Děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.