dřevěná terasa u domu

Reklama
EP Eva Potůčková @eva.potuckova před 7 roky19.05.2017 14:04:00
dřevěná terasa u domu

Dobrý den,
mám několik otázek, chceme stavět dřevěnou terasu k domu, terasa nebude nijak spojena s domem, bude to tzv. dřevěné pódium se střechou, trámy budou mít vlastní stojky. Ale na terasu bude z domu vchod francouzským oknem, jak je možné že jeden SÚ se k tomu staví tak, že terasa bude samostatná stavba do 25m bez nutností ohlášky a druhý SÚ se k tomu staví tak, že se jedná o rozšíření domu, protože terasa bude komunikačně propojena se stavbou tzn. ohláška, stavební dozor atd...terasu jsme chtěli stavět svépomocí, samozřejmě jen na územní souhlas by to byla maličkost, ale jakmile to má být propojené s domem, asi se máme na co těšit...bohužel máme smůlu a náš pracovník na SÚ to po nás chce jako rozšíření domu :( jak je možné že mají na SÚ jiné názory na stavby? co máme dělat? další věc mě zajímá PBŘ je třeba? na terase chceme mít betonový zahradní krb, úplně se děsím toho co bude u nás na SÚ následovat...nejhorší je, že kdybych to třeba chtěla řešit na krajském SÚ abych se vyhla tomu pánovi u nás ve městě tak mě stejně z krajského odkážou k němu :( před dvěma lety nás měla na starost paní a s tou byla super domluva achjo :( jak byste postupovali?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.