vyplneni prostoru kolem trubky s vodou ven z domu

Reklama
DM david mara @david.mara před 7 roky24.05.2017 15:55:00
vyplneni prostoru kolem trubky s vodou ven z domu

Zdravim, v dome mam skrze stenu a plystyren udelany vyvod vody ven na zahradu na zalevani. POuzil jsem nezamrzny Kemper system, tudiz nemusim kazdou zimu vypoustet potrubi. MUj dotaz je nasledujici. V dire pro trubku Kemperu ven z domu ve zdi a polystyrenu je kolem trubky maly prostor, ktery nicim neni vyplneny. Trubka je sice obalena tenkou izilaci primo od Kemperu ale i tak je kolem trubky trochu prostor. Sice venku je takova ta uzavirka kolem kohoutu ktera zakryje celouz diru a je pritazena k fasade a zevnitr bude trubka zevnitr jeste zasadrovana 2 cm sadry a na to prijde sadrova omitka, nicmene stejne mam trochu obavy aby tim prostorem ve zdi kolem trubky nepronikala dovnitr vlhkost nebo nedochazelo k nejakemu tepelnemu mostu. Premyslel jsem jak to vyresit. Napadaji me ruzne silikonove tmely kterymi vyplnit ten maly prostor kolem trubky skrz stenu, ale ty asi nemaji prakticky zadne termoizolacni vlastnosti - pac potrebuji abych v pripade problemu mohl cely Kemper proste vytahnoiut, kdyz tam dam neco so ztvrdne uz to pak nevytahnu. Prostor kolem trubky je cca 0.5cm. Nebo se na to mam vykaslat a nechat to jak to je ?

predem diky za rady

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.