Podlahové vytápění teplovodní na masivní plovoucí základové desce.

Rubriky:

Reklama
JA Jiří Abraham @jiri.abraham834 před 7 roky03.06.2017 07:32:00
Podlahové vytápění teplovodní na masivní plovoucí základové desce.

Dobrý den. Řeším novostavbu 92m2 přízemní dům. Zdivo VPC 175mm, strop monolit na filigránech. Střecha rovná bez atiky eps 40 - 56cm. Stěny 30cm eps izolace. Dům bych chtěl založit na plovoucí základové desce výška 25cm železobeton nad 24cm xps. Něco podobného co přikladam na obrázcích. Znám příklady kdy investor chtěl topného hada přímo na střed, nebo do první třetiny. Chtěl bych podlahové topení provádět když už bude dům uzavřený okny, těsně na desku. Systém zvažuji http://www.schlueter.cz/bekotec-f.aspx Asi bude záležet kdy se celý dům uzavře a jaká bude teplota desky. Rozhodně chci využít tuto masu betonu jako další akumulační prvek. Už jste se někdo s tímto řešení setkal, nebo ho řešil v praxi ??
Uvítám každý Váš názor. Děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

27 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.