tvar základů terasy

Reklama
AS Adam Slovák @adam.slovak před 7 roky05.06.2017 21:44:00
tvar základů terasy

Dobrý den. Máme v plánu dělat terasu - tvar obdelníku 5, 5m x 4m - širší stranou k domu. Ptal jsem se více lidí a každý říká něco jiného. Zajímá mě konkrétně, jaký má mít tvar základ terasy - jestli klasicky do U nebo základ všechny čtyři strany? Terasa bude nad terénem cca 1m - máme mírně svažitý terén, bude poté dosypána. Bude mít základ, ztracené bednění, vnitřní prostor beton. recyklát a následně ŽB deska. Půlka lidí říká, že je lepší základ i na straně u domu - tzn. obdelníkový základ (aby to nesedalo..) a druhá půlka lidí říká, že stačí základ do U s tím, že zhutnění beton. recyklát je dostatečný a nic sedat nebude...a ještě, hloubka základu by měla být jako hloubka základů domu, že? Děkuju, Adam.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

5 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.