Sokl & fasáda

Rubriky:

Reklama
JR Josef Roučka @josef.roucka před 7 roky07.06.2017 22:36:00
Sokl & fasáda

Ahojte,
jelikož budu co nevidět dělat fasádu potřebuju nějaké rady.
Domek máme postaveny na základech ze straceneho bednění a je vysoké cca 50cm nad povrch, kde je dále cihla se vzduchovymi mezerami, stěna 45cm široká. Fasádu budeme dělat bez zatepleni a to hrubou omítkou, lepidlo,perlinka a lepidlo a pak silikonová finální vrstva. Tedkom k dotazům. Mohl bych omítku protahnout až k zemi? Jak se řesí ten konec? Předpokladam, že pak musi byt kacirek, aby hlína neprskala na fasadu, ale přeci tu fasadu nedam až na kačírek. Jak se tedy řeší tohle?
Další dotaz zní, když bych chtěl mít sokl. Musím ten sokl zateplovat nějakyma těma polystyrenovýma deskama? Připomínam, že dům nezateplujeme, viz. výše. Nebo skoncim fasadu zakladajicí listou a pak si na ten sokl nalepim kamenný obklad?
Nejsem moc znalý, tak fakt nevím. Díky

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.