Okna do našeho dvora

Reklama
JR Jirka Rozehnal @jirka.rozehnal před 7 roky12.06.2017 20:21:00
Okna do našeho dvora

Dobrý den. Chci se zeptat na problematiku oken v řadové výstavbě. Náš dům vede podél silnice a i ostatní domy vedou podél silnice. Domy sousedí štíty - jsou na sebe nalepené. Každý dům má dvůr/zahradu. Při rekonstrukci chceme ve stěně, která směřuje do našeho dvora zbudovat okna. Okna budou směřovat do naší zahrady/dvora. Může soused proti těmto oknům něco namítat? Pravděpodobně to, že z těchto oken samozřejmě bude vidět i do jeho dvora - vždyť jsme v řadovce. Jde mi o to, jak je definována protilehlá stěna - já to chápu tak, že u nás je protilehlá stěna štít - tam okna budovat samozřejmě nemůžeme - protože u nás štíty domů jsou jeden na druhém. Chceme okna do svojí zahrady/dvora. Lze to? Děkuji za Vaše názory.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.