Nastavení spouštěče motoru

Reklama
LL Luboš L. @lubos.lubos089 před 7 roky13.06.2017 23:07:00
Nastavení spouštěče motoru

Dobrý večer,

prosím o radu. Máme ČOV a tu pohání motor MEZ 4AP90S-4, který je zapojen na spouštěč motoru OEZ SM1-4 s nastavitelným rozsahem 2,5 - 4 A. Údaje k motoru v příloze (štítek z internetu, ale hlavní údaje jsou celkem shodné jako u mého motoru, tj. 3F 400V, proud 2,8/4,8 A).

Původní motor mi odešel tak mi jeden místní strojař měnil za tento a nyní nevím, jak nastavit ten spouštěč motoru, můžete mi někdo pomoci s výpočtem, jakou hodnotu nastavit? Přikláněl bych se k 3A, ale nejsem si jistý.

Ještě jeden dotaz mimo mísu, převodovka je dost teplá, uvažuji o tom, že bych si nechal namontovat spínací hodiny, aby motor tak 2x denně na 30min. vypl, kvůli odpočinutí, schladnutí a celkově kvůli odpočinutí celého systému včetně ložisek. Půjde to nastavit na 3F zapojení?

Děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.