křížení rozvodů (plyn x silnoproud)

Reklama
FK Filip Kadlec @filip.kadlec před 7 roky14.06.2017 15:18:00
křížení rozvodů (plyn x silnoproud)

Dobrý den,

měl bych na Vás dotaz ohledně souseda, který rekonstruoval nebytový prostor v domě. Upozorňoval jsem SVJ a daného souseda jestli má revizi na nový vnitřní rozvod k plynoměru, ale ovšem bez odpovědi. V příloze zasílám foto problémového průrazu, kde se kříží plynový rozvod se silnoproudem, který dělnicí převrtali. Jde mi o to, že dělnici při průrazu převrtali silnoproud a i přesto zde udělali plynový rozvod. Nikde jsem nenašel v dostupný verzi na internetu normu pro ono křížení rozvodů v zástavbě, ale i tak si myslím, že je nevyhovující. Křížení plynové měděné trubky a silnoproudu o 1 cm, kde navíc silnoproud je přerušen a rádoby opraven jen ve vago svorkách a v izolačce se mi nezdá. Prosím vás o vaše stanovisko jestli to je opravdu (ne)bezpečné a na koho bych se měl obrátit. Už jsem zkusil distributora plynu PPD, ale řekli že co je za plynoměrem je nezajímá. Děkuji za odpovědi.

Kadlec F.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.