Skladba podlahy

Reklama
RB Radek Bank @radek.bank před 7 roky28.06.2017 08:31:00
Skladba podlahy

Dobry den. Provadime rekonstrukci RD a potreboval bych poradit s podlahami.Uz jsou vyborany -24cm a resime hydroizolaci dilatace atd.Vodorovnou izolaci mame i ve zdivu, takze sucho.Problem nastava v tom ze, napojeni natavenim asi neprobehne , protoze neni na co prilepit.Je tam obnazena zed az na cihlu se sparami bez omitky.Co s tim?Pokud vyresim toto tak dalsi krok je beton s kari cca 5cm na to hydro izol. pak eps, folie podlahovka a beton.Uz jsem premyslel ze dam 10mm eps okolo zdi v celem pokoji a k tomu prilepim hydro izol. a pak uz zase co jsem rikal.Dalsi variantou natrit hydronizol na obnazenou zed, dohodit omitkou atd.Jen jsem premyslel at mi potom nedela problem navazani na finalni omitku ktera je 20mm tlusta nad obnazenou zdi a propojeni odizovane casti a neodizolovanou casti zdi.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

5 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.