podlaha v kupelne

Rubriky:

Reklama
ML Michal Lukac @michal.lukac před 7 roky07.07.2017 00:33:00
podlaha v kupelne

Dobry den, chcel by som Vas poprosit o nazor na takuto podlahu do kupelne.
Tvar kupelne je vidno z obrazku v tom vycnelku nalavo bude sprchovy kut, - bez vanicky. podlahove kurenie bude po celej ploche okrem taj casti sprchoveho kuta, mozno nejakych 20 - 30 cm bude zasahovat do toho kuta. A jedna sa mi o ten prechod medzi podlahovym kurenim a podlahou bez kurenia ako vidno z obr. v reze. Spodok je krivy tak to chcem vyrovnat styrobetonom to je tak hrubka 80 -90 mm toto bude po celej kupelni v jednej rovine. Na tu cast kde pojde rurka pojde doska Varionova pod nu este 10 mm polystyren, takto to vychadza do roviny so zlabom ten ma min. hlbku 110mm. Cele to bude samozrejme oddilatovane od stien a aj ta cast betonu okolo zlabu bude plavajuca na tom podklade Ten zlab nebude pevne pripevneny o ten podklad, odpadov ruru tiez oddilatujem od betonu (aby to malo v tom prechode volu) . Moze ten beton byt takto v jednom kuse alebo to este rozdelit na ten sprch. kut a zvysok alebo nejak inak?
Dakujem za nazory...
m.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.